Close     X
  St.Michael
         

         
-->
Welkom

 

BEKIJK ONZE AANBIEDINGEN DOOR OP ANBIEDINGEN TE KLIKKEN.

ZWEMBAD EN MINIBUS-SHUTTLE  STARTEN VANAF 1 JUNI.

 
In een beschermde oase van de Migliarino, San Rossore, regionaal park Massaciuccoli in volledige rust en stilte, midden in de natuur,in de schaduw van honderden bomen van verschillende soorten op slechts een steenworp afstand van de zee. De Camping Village heeft een mooi zwembad en is gelegen in het midden van Toscane, ongeveer 14 km van de Scheve Toren van Pisa en ongeveer 10 km van de haven van Livorno in de buurt vande stad Marina di Pisa en Tirrenia (2,5 km).


Het wordt aanbevolen voor gezinnen met kinderen en voor iedereen die zijn vakantie graag buiten doorbrengt in totale privacy, veiligheid en rust en voor degenen die geen pretenties hebben. Het is ideaal voor vertrek en aankomst vanuit de haven van Livorno. Ons beveiligingspersoneel handhaaft voortdurend
onze eenvoudige regels, zodat onze klanten hun vakantie in volledige ontspanning en rust kunnen doorbrengen.

Binnen wordt geen diersoort geaccepteerd.


Vanaf dit zomerseizoen is het centrum van Pisa ook per fiets bereikbaar via het fietspad in het natuurpark. De ingang is ongeveer 200 meter bij ons vandaan.

Van 01 juli tot 31 augustus (behalve maandag) zal er zijn de animatie- en entertainmentservice te besteden, in een serene sfeer en ontspannen een onbezorgde vakantie.

De activiteiten eindigen elke avond uiterlijk om 23.30 uur.

HET GEBRUIK VAN ONZE SHUTTLE MINI BUS OP DE GEPLANDE TIJDEN OM NAAR ONS STRAND TE GAAN IS EEN GRATIS SERVICE BESCHIKBAAR VOOR ONZE KLANTEN (2 MINUTEN REIS, WERKT NIET OP ZONDAG).

Voor een verblijf van enkele nachten in onze accommodaties, vinkt u aan door op Boek  te klikken en geeft u de aankomst- en vertrekdata door te kiezen voor Huuraccommodatie.

 

*ATTENTIE GAST-BEZOEKERS VOOR ONZE KLANTEN*

Het bezoek van vrienden en familie moet in geschreven vorm 48 uur van tevoren worden doorgegeven en is gratis toegestaan voor max.1 en 30 minuten vanaf 20:00 voor maximaal 2 personen Het is niet mogelijk om meer dan 6 personen te hebben tegelijkertijd in dezelfde toonhoogte, Mobile Home of Lodge Tent .
Voor die tijd is de toegang onderworpen aan een vergoeding volgens onze prijslijst.
De ingang is toegestaan ​​tot 22.00 uur en de uitgang moet uiterlijk om 23.15 uur plaatsvinden.
Dit is een aanvulling op en maakt deel uit van onze volledige regelgeving.


Na de beperkingen veroorzaakt door de pandemie, zijn we eindelijk blij om te communiceren dat van 01 juli tot 31 augustus (m.u.v. maandag) wordt hersteld de animatie- en entertainmentservice om in een serene sfeer door te brengen en ontspannen, je een zorgeloze vakantie. De activiteiten eindigen uiterlijk 23.30 uur.

 

Kijk voor reglementen of andere informatie op de website.

 

 

P.Iva 00155420508

 

Camping

Tussen Pisa ( 14 km) en Livorno (10 km) aan de Tyrenische kust bevindt zich de Camping Village. Onze camping heeft in totaal ongeveer 150 staanplaatsen voor tenten, campers en caravans, waarvan de meeste te boeken zijn. De plaatsen zijn groot en schaduwrijk en worden voortdurend schoongemaakt door ons servicepersoneel .

Village

We hebben een beschikking Mobile Homes 4/5/6 pax allen met airconditioning

Lodge Tent Coco Sweet

The Lodge Tent Coco Sweet  is a new concept that is as functional as it is cosy, as fun as it is comfortable, and fully equipped too. The Lodge Tent Coco Sweet is a particularly attractive and affordable new way to camp that accommodates up to 4 people.

Services

Een 3-sterren service voor de prijs van 1 ster.

Strand

Het privé-strand, dat aan het kampeerdomein ligt, biedt een ruime service en de voorzieningen zijn gericht op ontspanning en vermaak.

Pool

The pool hasan area of about 220 square meters and over 300 square meters of solarium with free use of sunbeds.

Plaats

10 km van Livorno
"Medici"-stad net zoals Venetië.
Inschepen naar: Elba, Sicilië, Sardinië, Corsica, Barcelona

Contact

Adres:
Via della Bigattiera zeezijde, 24 loc.Tirrenia
56128 PISA Italië

Aanbiedingen

INFORMATIE
Prenota
info@campingstmichael.it