Close     X
  St.Michael
         

         
-->
Camping

Tussen Pisa ( 14 km) en Livorno (10 km) aan de Tyrenische kust bevindt zich de Camping Village.

In een rustige omgeving middenin het groen van een privéeigendom van ongeveer 30.000 vierkante meter binnen in het Natuurpark Migliarino-San Rossore- Massaciuccoli, onder deschaduw van honderden verschillende soorten bomen in de absolute stilte en ver van het lawaai van het centrum van Marina di Pisa en Tirrenia (op 2,5 kilometer).

De camping heeft voor de eigen klanten ter beschikking: privé strand (lopend bereikbaar in ongeveer 10 minuten of als alternatief 2 minuten met onze gratis Bus-Shutle-service .) zwembad, snackbar met gratis wifi en TV-kamer, minimarket, pizzeria,volleybalveld, minivoetbalveld, kegelbaan en voor de allerkleinsten een leuke speeltuin.

 Onze standplaatsen zijn van gemengd graszandgrond. Het gemiddelde oppervlak is ongeveer 70 vierkante meter en wordt begrensd door sierplanten (pittosporum) en voldoende schaduw, worden geleverd met elektriciteit met maximaal 4 ampere.

Camping Village wordt aanbevolen voor gezinnen met kinderen en de inwoners die houden van rust .

Dus onze veiligheid personeel zal streng handhaven en blijft onze eenvoudige regels, zodat onze klanten hun vakantie kunnen doorbrengen in volledige ontspanning en rust.

Perfecte locatie om aankomsten en / of vertrekken te stoppen bij het aan boord gaan van de haven van Livorno

Klanten die in de haven van Livorno aan boord gaan, bevinden zich op specifieke plaatsen en kunnen om 06:00 uur 's ochtends vertrekken.

Naast de genoemde diensten bieden wij onze klanten zelfs de receptie 24 uur per 24, drie vreemde talen gesproken naast het Italiaans, automatische defibrillator met gespecialiseerd personeel, surveillance middag in midden / hoogseizoen, 's nachts bewaking, badmeester in het zwembad,
de uitvoering van de plannen van water controle om legionella-antigeen, vele passages dagelijks te voorkomen naar het toilet voor het reinigen en ontsmetten met de levering van wc-papier, parkeerhulp externe videobewaking en niet in het minst zorg voor het milieu.


De prijs is exclusief toeristenbelasting € 2,00 per persoon per nacht voor maximaal 5 nachten.

CAMPING PRIJSLIJST

CAMPING REGULATIONS

info@campingstmichael.it